Magazin

Potresna ispovijest studentkinje iz Beograda: Roditelji me teraju da odbranim master, a ne znaju šta mi je mentor uradio

Napisao H. H.

Djevojka je napisala da je svoj master rad uradila, ali da ne želi da ga brani ili da ima bilo kakve veze više sa svojim mentorom

Naime, devojka je na sajtu Ispovesti.com napisala sledeće:

“Jutros sam se posvađala sa roditeljima jer posle dve godine mastera ja još uvek nemam napisanu temu i ne planiram u skorije vreme da ga branim, rekli su mi da sam lenja, neodgovorna, da sam im potrošila i vreme i novac i živce.

E, pa dragi roditelji, prvo – nisam vam potrošila nikakvo vreme jer sam ja svoj fakultet završila na vreme, novac takođe jer sam bila u domu koji sam plaćala od svoje stipendije, a o živcima neću ni da pričam jer vi mene ni tokom studiranja, kamoli mastera, pitali nikad niste ništa kako mi ide.

A svoj master rad sam napisala, ali ne želim da ga branim ili da imam bilo kakve veze više sa čovekom (mislim na svog mentora) koji mi je silom poljubio i pokušao silom naterati na seksualne odnose.

Nisam nikome rekla jer ko sam ipak ja, ko bi mi poverovao? Tako da ćutim i u sebi patim i pokušavam da smislim način kako da ga se rešim, dok svi vi ostali znate da osuđujete kako sam ja neodgovorna!”

Komentari na ovu ispovest su raznorazni, neki tvrde da je ona samo lenja, dok su drugi na njenoj strani. Opet, među nekim provejava i mišljenje da je sve izmišljeno. Šta vi mislite o ovome? Da li ste imali nekada neprijatno iskustvo s profesorima, asistentima? Svoje odgovore ostavite u komentarima, jer Telegraf želi da čuje i vašu stranu.

Komentari

komentara