Magazin

PJEVAČICA O BORBI S RAKOM

(EXCLUSIVE PICTURES) Singer Kylie Minogue wearing her huge engagement ring, check coat, polka-dot scarf, ripped jeans and a pair of black boot at the Picturehouse Central in London, UK. 15/12/2016, Image: 308594947, License: Rights-managed, Restrictions: (EXCLUSIVE PICTURES) FOR NON UK RIGHTS AND WEB USE PLEASE CONTACT PICTURE DESK - pictures@gotchaimages.co.uk, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Gotcha Images
Napisao H. H.

Najgore je saznanje da možda nikad neću postati majka Pjevačica Kylie Minogue progovorila je o svojoj borbi s rakom dojke koji joj je dijagnosticiran 2005. godine te kako se borba s bolešću odrazila na njen život i veliku želju da jednog dana postane majka

Pjevačica Kylie Minogue u intervjuu za The Sunday Times progovorila je o svom životu nakon što joj je 2005. godine dijagnosticiran rak dojke i koliko se to saznanje i borba s bolešću odrazila na njen život i veliku želju da jednog dana postane majka.

Nakon suočavanja s rakom, liječnici su joj savjetovali da ne pokušava postati majka prirodnim putem, a kako je u intervjuu ispričala najgore joj je bilo to saznanje da možda nikada neće imati djecu.

‘Svi imaju viziju kako bi njihova djeca trebala izgledati, razmišljaju hoće li imati djevojčicu ili dječaka. Maštaju o tome hoće li i koliko će to dijete sličiti na njih. Trebalo mi je neko vrijeme da se suočim s time da to možda nikada neću doživjeti’, rekla je u intervjuu 48-godišnja glazbenica.

‘Kada se suočite s dijagnozom raka cijeli vam se život izokrene naopačke. I odjednom shvatite da sve ono što ste ranije uzimali zdravo za gotovo sada ćete možda izgubiti. Najgore je kada vam netko drugi kaže da postoji puno opcija. Najradije biste u tom trenutku počeli vrištati. Da, divno je što postoje i drugi načini kako ostvariti majčinstvo, ali kada se borite s bolešću teško se nositi sa saznanjem da možćda nikada neće ostvariti svoje želje o majčinstvu’, ispričala je pjevačica, koja se nakon mastektomije brzo vratila nastupima.

Kako je naglasila spasila ju je vlastita intuicija. Liječnici su joj, naime, prvotno postavili pogrešnu dijagnozu. Nakon što je napipala kvržicu, liječnici su joj rekli da je sve u redu, ali Kylie je inzistirala na još jednom pregledu koji je potvrdio njezine sumnje i spasio joj život.

Komentari

komentara