Magazin

Odškrinula vrata spavaće sobe – Goca Tržan otkriva tajnu

Napisao admin

Mnoge zanima kako je uspjela u ovome, a sada imate priliku da pročitate u čemu je njena tajna!


Goca Tržan (foto:cure.ba)

Već više od dvije godine, otkako je bila učesnica prvog „VIP Survajvera“, Goca Tržan ne silazi s naslovnih strana. Priče u kojima je ona glavni akter sve su samo ne monotone. I njen život je takav, dinamičan i zanimljiv.Poučena prijašnjim iskustvom, odlučila je da svoju intimu više ne dijeli sa širokim narodni masama. O svom ljubavnom životu, rekla je, više javno ne govori. Ipak odškrinula je vrata svog srca, ali i spavaće sobe.

– Sve ono što nema veze sa mnom ili mojim privatnim životom me ne dotiče. Do sada su me novinari bar pet puta rastavili i isto toliko puta sastavili s raznim muškarcima. Ako ćemo realno, bilo bi baš super i zabavno da moj život stvarno liči na novinarsko maštanje, ali je moja stvarnost puno dosadnija i ljepša.

Nedavno je na Tviteru napisala da je jutarnju seks najbolji način da se započne dan. A kako Goca započinje noć?

– Ludo se zabavljam na Tviteru, a moj tvit o jutarnjim ritualima je istinit! Noć je najbolje započeti kokicama i nekim dobrim starim filmom, a završiti…

Čini se da je dodatno podmladila „mlada krv“ partnera?

– Podmlađuje me isključivo njegovanje, treniranje, mezoterapija i skupa kozmetika. A još nisam počela da pijem krv! Mada ideja nije loša.

Mnogi bi voljeli da čuju u čemu je tajna njenog dobrog izgleda i seksipila a stvar je vrlo jednostavna.

– Da vam kažem pa da više ne bude tajna?! Možda to što u sve što radim ulažem strast i energiju kao da mi je posljednje u životu. I što se ne opterećujem pretjerano svojim seksipilom, kaže Goca i dodaje:

– U povjerenju, da niko ne čuje, ja sam sigurno najstrastvenija i najseksi žena na planeti! (Ali nisam vam ja rekla!) Hahaha! Ma nemam pojma! I odakle vam uopšte takve ideje?! 

cure.ba

Komentari

komentara