Magazin

GEJA AFERA U ZVEZDAMA GRANDA?! Evo kako su roditelji pjevača prokomentarisali vezu sa Ljubomirom Perućicom!

Napisao H. H.

Roditelji Milana Dinčića Dinče su prokomentarisali njegovu navodnu vezu sa Ljubom Perućicom.

Poslednjih nekoliko meseci se mnogo spekulisalo o tome da su Ljubomir Ljuba Perućica i Milan Dinčić Dinča u tajnoj ljubavnoj vezi, a sve zbog toga što su postali nerazdvojni, pa tako zajedno idu na sva slavlja, letovanja, zimovanja i bukvalno se ne odvajaju.

Potpuno očekivano njima ovakve priče nisu prijale, pa su ih demantovali.
– Natpisi o gej vezi sa Dinčom su apsolutno neistinite. Svako ko poznaje mene i njega, sve naše kolege i prijatelji znaju da smo striktno opredeljeni za ženski pol. Privlače nas isključivo žene i nema mesta pisanju o bilo kakvoj gej aferi. I drugi muškarci sa naše estrade se druže. Nismo mi jedini – rekao je Perućica pre izvesnog vremena.

Milanovi roditelji su na ove spekulacije odgovorili novinarima dnevnog lista “Kurir”, pa se tako njegov otac Boža Dinčić slatko nasmejao.

– Jao, čoveče… Iskreno, ja i nisam baš pričljiv, možda je najbolje da vam moja supruga Slavica odgovori na pitanje – rekao je on, a zatim je pokušao da ubedi svoju suprugu da preuzme vezu. Ipak, ona to nije želela.

– Slavica ne želi ništa da priča… Sve je to, da vam kažem, neistina. Prenaduvano je. Pa, ja sam zajedno išao na more sa mojim Milanom, Ljubom, Aleksandrom Prijović… – rekao je on.

Komentari

komentara