Magazin

Stiže još jedno dijete? Lijepe vijesti kod Nikolije: Vesna Zmijanac će ponovo postati baka!

Napisao H. H.

Nikolija Jovanović i njena majka Vesna Zmijanac bile su zajedno na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink i tom prilikom otkrile su je da je ova godina nezaboravna za njih. Majka i kćerka došle su slično obučene na ovo snimanje, i tvrde da se nisu dogovarale.

– Nije Nikolija umešala prste, ja sam. U principu, danas smo sasvim slučajno u istim crnim mantijama – rekla je Vesna kroz smeh.

Nikolija tvrdi da je ova godina do sada bila najljepša godina u njenom životu i da je za to prije svega zalužna njena kćerka Rea.

– Za sada je ovo moja najljepša godina u životu. Sijam. To je zbog Ree i ovo je definitivno najljepša stvar koja može da se dogodi nekome i to znaju svi roditelji – tvrdi Nikolija i dodaje:

A onda je dodala da Relja i ona nemaju ništa protiv još jednog djeteta i da će Vesna možda dobiti i novo unuče.

– Vesna je ove godine postala Nana. Možda će još koji put, ali za sada, ovo je prva najljepša godina.

Zanimalo nas je kako se Vesna osjeća od kako je postala baka, a pjevačica tvrdi da za njena osjećanja ne postoje riječi.

– Ovo je prvo unuče, i stvarno nemam teksta. Izbanalizovati tu radost, da je objasnim nekom… Niti želim niti hoću. Meni su govorili da je to nešto što ne može da se opiše, a ja im do sada nisam vjerovala – objasnila je Vesna.

Njih dvije nemaju posebne želje za sljedeću godinu jer tvrde da su im se u 2016. godini ostvarile sve želje.

– Mnogo lijepih stvari se izdešavalo. Ostaje mi samo da budem zahvalna i da radim stvari najbolje što mogu i da čuvam sve ovo što imam – rekla je Nikolija, a Vesna se složila sa svojom kćerkom.

Komentari

komentara