Magazin

Toples Lady GaGe na balkonu – Gole grudi prekrila kokosom (FOTO)

Napisao admin

Ekscentrična pjevačica proslavila je dolazak u Rio De Janeiro pokazujući svoje obline na balkonu hotela u kojem je odsjela.


Lady GaGa (26), koja je trenutačno na turneji po Južnoj Americi, iznenadila je obožavatelje kada se na balkonu hotela pojavila u gaćicama i toplesu. Gole grudi skrila je držeći kokos u ruci dok je donji dio tijela pokušavala prekriti ručnikom. Uživala je ispijajući vodu iz kokosa za koju se vjeruje da produljuje mladenački izgled, prenosi 24sata.

Ranije tog dana Gaga je mahala obožavateljima odjevena u crne hlačice i traper košulju koju je upotpunila čizmama. Gomila vjernih fanova koja joj je kampirala ispred hotela toliko ju je oduševila pa ih je počastila hamburgerima i krumpirićima. Na Twitteru je napisala da se spreme za koncert i poručila im da ih voli.

Obećala je donirati milijun dolara za žrtve uragana Sandy

Pjevačica je u srijedu obećala donirati milijun dolara Crvenom križu za žrtve uragana Sandy. Lady GaGa dala je to obećanje u svoje ime, ime svojih roditelja Joea i Cynhtije i sestre Natali koji žive u njenom rodnom New Yorku.

– Danas sam obećala dati milijun dolara Crvenom križu za žrtve uragana Sandy. Da nema New Yorka, Lower Eastsidea, Harlema, Bronxa i Brooklyna ne bih bila žena i umjetnica kakva sam danas. Hvala što ste izgradili moj duh. Sada ću ja ponoći vama da ponovo izgradite vaš – napisala je na Twitteru.

cure.ba

Komentari

komentara