Magazin

Nataša Bekvalac, iskreno o svemu: Hana će dobiti brata!

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac, “novosadska barbika” prošla je kroz veoma stresan rad na predstavi “Tajna crne ruke” i, bez obzira na napore i pritiske kojima je bila konstantno izložena, nijednog trenutka nije posumnjala u sebe.

Uprkos galami koja se tim povodom digla i osporavanjima u javnosti, uspješno je odigrala ulogu Drage Mašin u mjuziklute je svima pokazala da njen scenski talenat nije ograničen dimenzijama koncertne bine.

natasa-natasa

 “Žestoka” trema

– Spremala sam predstavu pod velikim pritiskom javnosti. Poslije beogradske premijere u Sava centru povukla sam se u šminkernicu i dobro se isplakala. Veliki, dugogodišnji teret, kao da sam skinula s duše i bilo je to veoma emotivno za mene. Sreća i neka neobjašnjiva tuga u isti mah. Čudnu energiju imam u posljednje vrijeme.

Zašto si imala tako strašnu tremu?

– Bila je baš žestoka. Nisam se tako osjećala nikad u žvotu. Toliko je ta trema bila jaka da sam ostala bez glasa. Odjednom sam osjetila da nešto nije u redu. Pregledali su me i rekli da je sve izazvano stresom. Onda sma izašla na scenu i sve je bilo bez greške.

 

 Kako si reagovala na stalne negativne komentare glumaca?

– Znala sam šta me čeka, pa me nije uopšte iznenadilo sve što se govorilo i pisalo. Sve što ja uradim mediji baš proprate, pa ponekad stave i u neki negativna kontekst, ali to je sasatvni dio ovog posla. Nisam reagovala na sve te negativne komentare, nego sam se fokusirala na rad i pripreme predstave, pa sam pred premijeru prestala to i da čitam.

 Maštaš li o filmskoj ponudi, o glavnoj ulozi?

– Pozorište mi je mnogo privlačnije od filmova i TV serija. Neopisiv je osjećaj igrati na “daskama koje život znače”.

 Koliko ti je važna podrška supruga i kćerke?

– Porodica mi je uvijek bila na prvom mjestu. Naša četiri zida su dobro zaštićena od svih onih koji nema ne žele dobro, i koji jedva čekaju da se nešto loše dogodi. Pazimo se i podržavamo i to je ono što je najvažnije.

Mnogi su očekivali da ćeš se na nekom od događaja možda pojaviti sa suprugom, ali on ipak nije došao. Zbog čega Ljuba izbjegava crveni tepih?

– Svoj privatni život u medijima doziram, neću da budem žrtva svog zanimanja i porodicu maksimalno štitim od svega što smatram da može da nam šteti. Ovaj posao radim 16 godina i mediji me nikada nisu štedili, ko zna koliko sam puta bila povrijeđivana i bačena na dno, a da to nisam zaslužila. Meni je partner potreban u životu, a na crvenom tepihu vrlo dobro znam da se snađem i sama. Malo mi je smiješno to eksponiranje parova u javnosti i medijima, prave ljubavi su tihe.

Tvoja sestra Kristina očekuje drugo dijete. Kako je Hana komentarisala vijest da će dobiti brata ili sestru?

– Otkud znam da li će biti djevojčica ili dječak kada to još ne znamo ni mi? Hana se raduje i ne može da dočeka trenutak kada će dobiti sestricu ili brata. Uzbuđena je i veoma nestrpljiva. Doktori su nedavno rekli da je dječak, tako da se radujemo i svi jedva čekamo taj trenutak.

 Stalno te pitaju planiraš li proširenje porodice?

– To nije nešto što se planira, nego sudbina je ta koja određuje. Ne opterećujem se time, ako se desi to će biti nešto najljepše što može da mi se desi. Hana je već odrasla i odlično joj ide škola, tako da sam kao majka jako ponsona na njen odgoj i vaspitanje.

natasaaa

 Kažeš da si obična žena, ali u isto vrijeme važiš za jednu od najljepših javnih ličnosti u regiji.

– Kada sam imala 20 godina neko je, možda, mogao da me obmane time da ljepota, ma šta ona značila pošto je to relativna kategorija, pomaže ženama. Iskreno, sebe uopšte ne doživljavam na taj način, ni kao lijepu, ni kao ružnu, već se sebi najviše dopadam kada sam sretna i zadovoljna. Kažu kakva ti je duša, takvo ti je lice. Nekako se vodim time da više radim na svojoj duši, iako to zvuči kao fraza. Kako godine odmiču više se posvećujem svom duhovnom miru i suštinskoj sreći nego vještačkim trepavicama i noktima.

 Poput djeteta

Koliko se ti privatno razlikuješ od Nataše koja puni stranice tabloida?

– Kakva sam ja zapravo i ono kako me mediji predstavljaju, a samim tim i većina ljudi doživljava, dijametralno se razlikuje. Radim ono što volim, bavim se šou biznisom i to mi pruža mogućnost da se ponekad kao dijete poigravam i eksperimentišem, glumim i zabavljam se. Ipak, to treba jasno odvajati od toga kakva sam ja zaista.

 Bijeg iz Beograda

Gradiš kuću na salašu. Znači li to da planiraš povlačenje iz Beograda i organizovanje porodičnog života bliže prirodi i daleko od stresa?

– Ne može se pobjeći od stresa i problema na taj način. Isto kao što mir nosite u sebi gdje god bili, tako i nemir ne bira lokaciju. To je samo moj način da stvorim mjesto gdje se okuplja porodica i gdje naša djeca i psi mogu da trče.

Zbog selfija bih se razvela

Izjavila si da bi se razvela zbog selfija, koji bi eventualno, uradio tvoj muž…

– Zato što mi je to nešto prilično degutantno. On na društvene mreže postavlja samo ono što se tiče njegovog posla. Kad vidim muškarce kako prave grimase i fotografišu selfije, to je zaista nešto vrlo glupo,piše https://expressmag.ba

 

Komentari

komentara