Magazin

OGLASIO SE I OTAC SLOBE VASIĆA: Evo šta je PORUČIO sinu kad je saznao da ima UNUKU!

Napisao A. K.

Pjevač Slobodan Vasić nedavno je navodno uradio DNK analizu, kojom je utvrđeno da je on otac starije kćerke njegove sadašnje djevojke Marine Perišić, javnost je ostala u šoku. Ni Goran, otac popularnog pjevača, nije znao da je već pet godina deda i samo je kratko poručio da je srećan što njegov sin ima dijete.

“Srećan sam, ne želim ništa da komentarišem, on i ja se ne čujemo“, kratko je poručio Goran i spustio slušalicu.

 

Ni Slobina bivša vjerenica Valentina Vučićević nije bila upućena u ovu priču.

 

“Nisam imala pojma da ima dijete. Dok smo bili zajedno, on ni u jednom trenutku nije pominjao da je napravio dijete. To je sada već njegova stvar, neka je živ i zdrav“, rekla Valentina.

 

Podsjetimo, Vasić je nedavno uradio DNK test i da je nakon pozitivnih rezultata priznao kćerku. Majka njegovog djeteta, sa kojom je Sloba obnovio vezu, ima još jedno dijete, i to iz braka sa izvijesnim Strahinjom Jovanovićem, koji im ovih dana, kako pišu mediji, prijeti i zbog koga su se zaključali u stan.

 

“Ne bih da komentarišem ništa što se tiče djece. Nisam nigdje potpisao, ali sam dijete prihvatio. Ne samo stariju već i ovu drugu“, objasnio je pjevač, a zatim ispričao da se plaši za svoju bezbijednost jer im, kako tvrdi, izvijesni Strahinja prijeti.

(Kurir)

Komentari

komentara