Magazin

VIDEO: ‘BIO SAM ZAROBLJEN U VLASTITOM TIJELU’ Spiskao 76 hiljada dolara na ‘savršeno žensko tijelo’, pogledajte kako je završio taj pothvat

Napisao H. H.

Fulvio Pellegrino Talijan je koji je 40 godina čekao da ostvari svoju želju.

Naime, danas se zove Fulvia, a kaže da je već s 15 godina shvatio da je žena koja živi u muškom tijelu. Proces transformacije podržala je i njegova supruga s kojom je i dalje u braku iako su, kako kaže, danas više kao sestre nego bračni par.

Na transformaciju je čekao toliko dugo jer je njegova obitelj poprilično religiozna pa je znao da ne može računati na njihovu podršku kad je promjena spola u pitanju.
Svoje osjećaje je držao u tajnosti.

– Nikad nisam pričao o svojim osjećajima jer je to s mojim ocem bilo nemoguće. Imao je tri sina i tri sina je samo i želio – zaključo je Fulvio, to jest fulvia, koja je napokon ostvarila svoju želju da postane žena.

Nakon što se oženio za suprugu Marisu, u privatnosti je nosio žensku odjeći.

– Osjećao sam se zarobljen u svom tijelu. Skrivao bih se u garaži, nosio žensku odjeću i šminkao se. Tu svoju stranu nikad nikome nisam pokazao jer sam se sramio – ispričao je.

A tu svoju stranu prikrivao je tako što je muškost pokušao dokazivati kupnjom oružja i interesom za skupocjene automobile.

– Teško je odrastati s tijelom koje nije tvoje tako da to pokušavate prikriti kako god znate i umijete, igranjem nogometa, ispijanjem većih količina piva – priča Fulvia.

Međutim, u jednom trenutku je došao do točke kada više nije mogao sakriti tko je pa je sve priznao supruzi kada je bio spreman za transformaciju. Kao što je i očekivao, supruga tu vijest nije dobro primila.

– Izgubila se na trenutak, bilo joj je to teško prihvatiti – prisjeća se Fulvio no dodaje da se s vremenom pomirila s činjenicom da joj suprug želi postati žena pa ga je podržala u tome.

No njegovi roditelji za to nisu htjeli ni čuti pa su prekinuli sve veze s njim nakon što im je sve priznao.

– Kad mi je otac preminuo braća mi nisu dopustila da dođem na sprovod jer su me se sramili – priznao je.

Fizičku transformaciju Fulvio je započeo hormonskom terapijom, ali se na kraju okrenuo plastičnim operacijama. Prvo je povećao grudi, pa se podvrgnuo liposukciji, a zatim je povećao usne, obraze i stražnjicu.

A njegovo novo tijelo imalo je i cijenu – potrošio je 76 tisuća dolara zbog čega je prodao oružje, automobile, pa čak i kuću. Nekad je bio vlasnik restorana, no sad živi od suprugine plaće. No s operacijama ne misli stati.

– Nisam sretan sa svojim ‘savršenim’ tijelom jer ono nije savršeno. Savršenstvo je nešto drugo. Neću svoje tijelo ostaviti na miru dok ne dosegnem savršenstvo – zaključio je.

Komentari

komentara