Magazin

Demantovali sve tračeve o preljubi i razvodu, a način na koji su to uradili je maestralan: Ovako su Ana Sević i Darko Lazić nadmudrili sedmu silu! (FOTO)

Napisao H. H.

Nakoj što su brojni domaći mediji preneli vest da se omiljeni estradni par razvodi, oni su pronašli način da stanu na put ovakvim natpisima

Posle mnogobrojnih novinskih natpisa u kojima se govori o tome da zbog posla nedovoljnu pažnju posvećuje svojoj porodici, folk pevač Darko Lazić odlučio je da svoju suprugu Anu Sević i ćerkicu Lorenu odvede na nezaboravno putovanje po Evropi, odakle redovno objavljuju fotografije na društvenim mrežama.

???????

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

Bračni par uživao je u Rimu, a potom su Ana i Darko su sa ćerkicom otišli do Beča, gde su nastavili da uživaju u nezaboravnim zajedničkim trenucima.

Sevićeva je napravila selfi fotografiju sa svojom ćerkicom sa kojom se u austrijskoj prestonici sjajno provela, iako im niske temperature u određenoj meri kvare ugođaj.

– Zaleđene, ali srećne – napisala je nasmejana pevačica u opisu fotografije koja je prikupila brojne lajkove.

Zaledjeno kraljevstvo ? frozen but happy ?❤️?

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

Ana Sević i Darko Lazić: Sukoba ima, ali ne i preljube

Budući da je ovim putovanjem iznenadio svoju suprugu i ćerkicu, ostaje da vidimo na koji način će se Darko potruditi da im ulepša predstojeće novogodišnje praznike.

 

Komentari

komentara