Magazin

OVO NE LIČI NA KARDAŠIJANE: Kim donijela odluku kojom je šokirala cijelu porodicu!

Napisao H. H.

Kim Kardašijan iznenadila je porodicu, ali i fanove, potezom koji je napravila kada je njen suprug Kanje Vest izašao iz bolnice poslije pretrpljenog nervnog sloma. Podsjetimo, Kanje Vest pušten je jučer na kućno liječenje, nakon što je prošle nedjelje doživio nervni slom. On se u bolnici osjećao usamljeno te je želio da bude sa suprugom i njihovo dvoje djece.

Po povratku repera u porodični dom, Kim je odlučila da zbog traume koju su doživjeli odustane od glamurozne proslave prvog rođendana sina Sent Vesta. S obzirom na to da su svi navikli na baškarenje i skupocjene žurke koje priređuju Kardašijanovi, ova odluka zatekla je sve članove porodice.

Umjesto toga, maleni Sent, koji će 5. decembra napuniti godinu dana, proslavio je u srijedu rođendan, istog dana kada je i Kanje napustio bolnicu. Izvori kažu da je slavlje bilo veoma skromno.

– Kim je poručila malu tortu, sobu napunila srebrnim balonima i pozvala porodicu na žurku. Iako je sve bilo skromno, članovi porodice Kardašijan-Džener bili su presrećni što se Kanje vratio kući i što im se život polako vraća u normalu – rekao je insajder za “Dejli mejl“.

Komentari

komentara