Magazin

RADA ZABILA SAŠI POPOVIĆU NOŽ U LEĐA: Bila mu je kao kćerka, da li će joj ovo ikada oprostiti?!

Napisao H. H.

Napušta ga uskoro?! Jedna od najpopularnijih Grandovih pjevačica Rada Manojlović dobila je ozbiljnu ponudu sa televizije Pink i ona takođe ozbiljno razmišlja da pređe u ružičasto jato, saznaje Kurir! „Grandova“ zlatna koka jučer je skoro cijeli dan bila na Pinku i u Požarevcu kod Dragane Mirković, dok je na televiziji Saše Popovića snimila samo jednu pjesmu i opet je kasnila!

– Rekli smo joj da dođe između dva i četiri po podne, kad god joj odgovara. Doći će sigurno – rekli su nam jučer na Grandu.

Međutim, Rada Manojlović je u njihov studio stigla tek oko pola osam uveče. Ona je prije toga bila kod Lee Kiš na Pinku. Bili smo i mi i pitali smo je hoće li ići na Grand.

– Jao, ne znam da l‘ ću stići. Ko zna koliko će trajati ovo snimanje, a moram kod Dragane u Požarevac. Na DM idem sigurno! – rekla je Manojlovićeva za Kurir.

S obzirom na to da je ove nedjelje već dva puta bila na Pinku, već su krenule glasine kako će i ona, kao Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Indira Radić i Dara Bubamara, promijeniti izdavačku kuću.

Razmisliće

– Pink nudi Radi mnogo bolju reklamu za nove pjesme, gostovanja u emisijama tokom cijele nedjelje, marketing na dvadesetak kablovskih televizija i još mnogo toga. Njen odgovor na to bio je da će dobro razmisliti o svemu jer je ponuda i više nego dobra i da će im uskoro odgovoriti – kaže izvor Kurira.

Rada to demantuje.

– Ne, to nije istina! – odlučno nam je rekla pjevačica.

Ipak, ona je samo ove nedjelje već dva puta bila na Pinku. Prvo je imala gostovanje kod Ognjena Amidžića, a jučerašnji dan je provela kod Lee Kiš. Na TV Pink je došla tačno u minut, dok je na Grand zakasnila tričavih tri i po sata. Rada je upravo zbog takvog ponašanja dobila šut kartu iz emisije „Neki novi klinci“.

Komentari

komentara