Magazin

ŠOKIRANA SEVERINA: Prijavila Milana policiji! 10 dana nije znala gdje joj je dijete!

Napisao H. H.

Hrvatski MUP Popoviću zapretio poternicom, pa je on tek nakon toga vratio Aleksandra na Kojićkinu adresu u Zagrebu, gde ga je preuzela baka
Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg verenika prijavila zagrebačkoj policiji!

Kako saznajemo, Kebina snajka zatražila je pomoć od Centra za socijalni rad i hrvatske policije jer kralj bakra nije ispoštovao odluku suda. Umesto da vrati sina u sredu, kako je dogovoreno, to je učinio tek u ponedeljak.

– Policija u Zagrebu podnela je kaznenu prijavu protiv Popovića jer nije vratio dete skoro dve nedelje. On je nakon toga zapucao na avion i pobegao s Aleksandrom u Beograd. Kad mu je hrvatski MUP pripretio poternicom, Milan je posle dva dana vratio sina na Severininu adresu u Zagrebu i predao ga njenoj majci Ani. Zbog cele te agonije, Popović pokušava da se opere, pa plasira poluistinite informacije – otkriva naš izvor.

Iako je sud doneo odluku da Severina ne mora da viđa Milana oči u oči, on, navodno, insistira da mu samo ona predaje dete. Međutim, pevačica samo pismeno komunicira s njim, a Aleksandra preuzimaju njena majka Ana ili suprug Igor.

Podsetimo, srpski milijarder je u utorak izjavio da je Severina Kojić nestala jer mesec dana ne dolazi po sina. Ona mu se, navodno, nije javljala na telefon, niti mu je odgovarala na poruke.
– Sve vreme sam obaveštavao majku gde smo i predlagao joj da u svakom trenutku može da dođe kod sina – rekao je Milan Popović za hrvatske medije.

Pozvali smo Severinu i Milana za komentar, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Sve gore i gore
TUŽBA TUŽBU STIŽE

Seve i Milan dobili su zajedničko starateljstvo nad detetom,ali Aleksandar živi s majkom. Međutim, biznismen je pokrenuo spor u kojem traži da sin živi s njim i da mu pevačica plaća 3.500 kuna za alimentaciju. Zahtevao je da Severinu nadzire Centar za socijalni rad, od nje i njenog menadžera tražio je 308.000 evra koje je uložio u njenu karijeru. Tužio je i Igora i Dragana Kojića.

Komentari

komentara