Magazin

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: Glumac otkriva ubicu pjevačice Jelene Marjanović iz Borče!

Napisao H. H.

Kriminalistička serija RTS-a “Ubice mog oca“, koja je od samog početka emitovanja izazvala veliku pažnju, dobiće i svoj nastavak, u kom će Vuk Kostić (inspektor Aleksandar) istraživati ubistvo pjevačice Jelene Marjanović.

Druga sezona serije “Ubice mog oca” biće inspirisana tragično nastradalom pjevačicom Jelenom Marjanović, koja je ubijena prije osam mjeseci u Borči, dok je bila na trčanju, a čiji ubica još nije pronađen, navodi “Kurir”.

– Ubijena pjevačica se neće zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je riječ, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rješavati Vuk – objasnio je jedan od saradnika na projektu.

– Više detalja znaće se tek kada krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umiješani u ubistvo njegovog oca, a nakon uspješno riješenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kom mediji imaju saznanja prije policije – rekao je izvor.

Druga sezona serije okupiće nove glumce, a za sada se još ne zna ko će igrati Jelenu Marjanović.

– Vuk ostaje glavna zvijezda serije, a nove glumce izabraće na kastingu – otkrio je sagovornik, a producent serije Uglješa Jokić otkrio je samo da je već napisano više od pola sezone serije.

Komentari

komentara