Magazin

MILAN POPOVIĆ VAN SEBE: Severina je nestala, već mjesec dana ne dolazi po sina!

Napisao H. H.

Severina Kojić nije samo nestala iz javnosti, ni njen bivši verenik Milan Popović već neko vreme nije čuo ništa o njoj iako je kako je rekao, pokušao da snjom stupi u kontakt

– Pokušavam svo vreme da je kontaktiram, ali bezuspešno, od početka oktobra- rekao je Popović.
Severina je pre mesec dana objavila da se povlači iz javnosti zbog operacije glasnih žica i otada na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije. Ni njen suprug Igor Kojić ne objavljuje zajedničke fotografije, jedino su sa starim fotkama čestitali prvu godišnjicu braka, ali nikakvog znaka da su je zaista proveli zajedno nije bilo.

Popović je sina Aleksandra poslednjih sedmica zadržao kod sebe, jer ga nije želeo da preda nekom trećem. Kako kaže, nema baš nikakvih informacija o tome gde se Severina nalazi niti šta se s njom događa. Za to vreme mu se, kako kaže, nije javio niko od osoba bliskih pevačici.
– Obratio sam se Centru za socijalnu rad i policiji- rekao je Popović.

Severina nije želela da razgovara o ovoj temi, a njen menadžer Tomica Petrović odgovorio je RTL-u da Severina nema nameru da raspravlja s Milanom preko medija.

– Pošto ga je Severina ostavila, on joj je pretio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditovao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dete.
Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa deteta- rekao je advokat.

Prema informacijama na njenoj službenoj fejsbuk stranici, Severina bi trebalo da se pojavi već 3. decembra na koncertu u Nemačkoj, pa možda tada objasni svoj misteriozni nestanak.

Komentari

komentara