Magazin

EKSKLUZIVNO: Postoji snimak UBICE Jelene Marjanović!

Napisao H. H.

Pjevačicu Jelenu Marjanović je najvjerovatnije ubila mentalno poremećena osoba koja se sasvim slučajno zatekla na nasipu u Borči kobne subote 2. aprila, zaključila je policija poslije skoro osam mjeseci istrage ovog misterioznog zločina. Prema riječima sagovornika Informera iz ove komplikovane istrage, postoji čak i snimak ubice, ali je on toliko loš da se na njemu razaznaje samo da je pobjegao biciklom.

– Policija je uporedo analizirala sve detalje ubistva, način na koji je ono izvršeno, izjave ljudi koji su se kobnog dana zatekli na nasipu u Borči, snimke sigurnosnih kamera i na osnovu toga napravljen je psihorobot ubice. Prema njemu je utvrđeno da ubica nije niko od članova porodice Marjanović, već se vjerovatno radi o “slučajnom manijaku“, mentalno poremećenoj osobi koja se igrom sudbine u tom trenutku zatekla na nasipu. Postoji čak i snimak ubice, ali je on toliko loš da se na njemu može samo razaznati da se on sa mjesta zločina udaljio biciklom – objašnjava izvor Informera i objašanjva kako, na osnovu novih saznanja izgleda najnovija rekonstrukcija Jeleninog ubistva.

– Jelena je trčeći na nasipu, spletom nesrećnih okolnosti, naletjela na tog čovjeka. On je vjerovatno pokušao da je napadne, možda je samo dobacivao ili bio navalentan. Ona je, kao pjevačica koja je nastupala po kafanama, navikla na tako agresivne muškarce i moguće je da mu je nešto odbrusila, možda mu je čak na neki način i uzvrtila. To je vjerovatno bio okidač koji je kod osobe očigledno bolesne psihe probudio strašnu agresiju i sve se završilo svirepim ubistvom. Samo neko duboko poremećen mogao je da ubije ženu sa toliko udaraca kamenom u glavu i zato vjerujemo da je ubica manijak – kaže izvor.

Komentari

komentara