Magazin

OTKRIVENO ŠTA SE ZAISTA DESILO: Svekrva ubijene Jelene Marjanović je policajki tokom saslušanja…

Napisao H. H.

Zorica Marjanović, svekrva brutalno ubijene pjevačice „Granda” Jelene Marjanović, demonstrirala je svoju moć i na saslušanju u MUP-u! Ovo je otkrila Zorica u razgovoru za „Alo!” neposredno poslije presude Prvog osnovnog suda, koji je potvrdio njenu nagodbu sa tužilaštvom i osudio je na tri mjeseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog nadriljekarstva.

– Nisam ja bajara, niti sektašica. Nisam protiv ljekara i nikome nisam naplaćivala kada su dolazili kod mene! Eto, u MUP-u sam spontano rekla ženi koju sam prvi put srela da ima cistu na koljenu. Bila je u čudu! Imala je čizme preko koljena i pogledala me iznenađeno, a onda rekla: „I ljekari su mi potvrdili da mi je oštećena hrskavica!”

Diskretno našminkana i vidno zadovoljna po izlasku iz suda, prvo je stajala po strani dok je njen suprug Vladimir razgovarao sa novinarima, ali je na incijativu reportera prihvatila razgovor.

– Nisam htjela da se upuštam u sudski postupak i dokazujem da sam nevina, jer je cijela porodica poslije Jeleninog ubistva prošla kroz torturu. A bilo je mnogo izliječenih. Dosta je njih dolazilo kod mene. Bilo je i klijenata koji su oho-ho na visokim položajima, političari i mnogi drugi. Nikad me nije zanimalo ko su i šta rade. Za mene su svi bili isti i trudila sam se da kao čovjek svima pomognem – rekla je Zorica Marjanović ispred zgrade suda.

Vladimir Marjanović je rekao novinarima da njegova žena nikome nije htjela, niti smjela da naplaćuje svoje usluge, jer ima dar od boga!

– Zorica može da vidi ljudsku auru, dok su joj ljekarski nalazi koje su klijenti donosili samo pomagali oko krajnje dijagnoze i uvida. Ona je nekima mogla da pomogne, ako se prilikom terapije usaglase meridijani. To je kvantna fizika i naš narod nije upućen u nju, dok u Rusiji postoje univerziteti na kojima se to izučava. Kroz kuću nam je prošlo mnogo ljudi. Došla je žena kojoj su ljekari rekli da sumnjaju na rak materice. Kukala je, govoreći: „Jao, neću dočekati da mi kćerka rodi unučiće!” Zorica joj je vidjela auru i tvrdila da uopšte nije bolesna, što se na kraju ispostavilo kao tačno – kaže Vladimir.

Kako je „Alo!” prvi pisao, protiv Zorice je prije nekoliko mjeseci podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je godinama od teških bolesti liječila ljude koji su joj u znak zahvalnosti davali novac. U toku istrage od nje su oduzeti rokovnik, pisma i bilješke. Među ovim papirima bilo je i ljekarske dokumentacije, u kojoj su dijagnostikovane najteže bolesti.

Komentari

komentara