Magazin

Svekrva ubijene Jelene Krsmanović priznala krivicu!

Napisao H. H.

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pjevačice Jelene Krsmanović se nakon saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu na Novom Beogradu povodom bavljenja nadriljekarstvom, nagodila sa tužiocem.

Kako saznaje “Blic”, Zorica je potpisala sporazumno priznanje krivice kojim je pristala na uslovnu kaznu od tri mjeseca.

Inače za krivično djelo liječenja bez odgovarajuće stručne spreme – nadriljekarstvo, zaprećena je novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

Zorica je u pratnji supruga ranije danas stigla u tužilaštvo pred početak saslušanja.

Na pitanje kako komentarišu tužbu za nadriljekarstvo, svekrva ubijene pjevačice slegla je ramenima i rekla: “Borimo se…”

Protiv Zorice je prije nekoliko mjeseci podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je godinama od teških bolesti liječila ljude koji su joj u znak zahvalnosti davali novac. U toku istrage od nje su oduzeti rokovnik, pisma i bilješke.

Među njima pronađena je i ljekarska dokumentacija sa slučajevima najtežih bolesti. Zorica je inače dva puta odbila poligrafsko ispitivanje u policiji o ubistvu snahe, sa opravdanjem da “će poligraf naštetiti njenoj iscjeliteljskoj moći”.

Ova djelatnost Zorice Marjanović izašla je u javnost nakon ubistva pjevačice 2. aprila ove godine u Borči.

Jelena je ubijena 2. aprila u Borči i njen ubica do danas nije pronađen.

Komentari

komentara