Magazin

Kad je veza prekinuta, detalji su počeli da isplivavaju u javnost: Sve o ljubavi Marije Šerifović i Elene Karić!

Napisao H. H.

Sve je počelo prijateljstvom, ali varnice su brzo sijevnule. Dizajnerka je u stopu pratila pjevačicu, išla je na mnoge njene koncerte, čak i u njen rodni Kragujevac, ali je Marija zbog pritiska javnosti odlučila da raskine, piše Kurir Stars. Njih dvije su najprije bile obazrive dok su se viđale, ali poslije nekoliko mjeseci su se opustile, pa su najbližim prijateljima priznale ljubav.

Supruga Jugoslava Karića se trudila da Mariju prati u stopu, te je odlazila na skoro svaki njen nastup. Tako je sredinom februara s prijateljem u posljednji čas otišla u Kragujevac, Marijin rodni grad, kako bi prisustvovala njenom koncertu, a zatim su se svi zajedno provodili u restoranu, o čemu govore fotke koje je objavio njihov zajednički prijatelj.

Elena nije propustila ni pjevačicin koncert krajem februara u Narodnom pozorištu. Marija se trudila da njena draga uvijek dobije mjesto u VIP loži, a koliko su bile zaljubljene, govori i to što su nosile iste narukvice kako bi, kad nisu zajedno, uvijek imale nešto što podsjeća na njihovu ljubav.

Međutim, kada je njihova veza otkrivena, Marija je zbog pritiska javnosti odlučila da raskine i otišla je u Los Anđeles.

Komentari

komentara