Magazin

Vjenčanje iduće godine: Aleksandra Prijović otkrila šta joj je Filip donio kada je PRVI PUT došao kod nje!

Napisao H. H.

– Kad je trebalo prvi put da dođe kod mene, pitao me je šta volim da jedem i pijem da mi donese, a ja kao fina, ne treba mi ništa – rekla je Aleksandra

Pevačica Aleksandra Prijović gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In“, kada je otkrila nekoliko detalja iz svoje jedanaestomesečne veze sa Filipom Živojinovićem.

Aleksandra je ispričala kako su se ona i Filip upoznali u jednom klubu, a iako nisu planirali da započnu vezu, Živojinović je pevačicu uspeo da osvoji i žive zajedno već sedam meseci u njenom stanu. Ipak, ono čime je pevačicu, pre svega, kupio, jeste njegov poklon pri prvom dolasku u njen stan.

– Mi smo se slučajno sreli u jednom klubu u koji ni on ni ja nikad ranije nismo izašli i on je to veče rekao da bi nas dvoje bili super par. I ja sam se smejala, jer sam mislila da se šali. Sutradan mi je poslao poruku na Instagramu, mi smo počeli da se dopisujemo i onda smo se videli nekoliko dana kasnije i odmah je počeo da me kupuje nekim sitnicama. Kad je trebalo prvi put da dođe kod mene, pitao me je šta volim da jedem i pijem da mi donese, a ja kao fina, ne treba mi ništa. Rekla sam mu da pijem samo vodu i on je lepo doneo karton vode. On je prvenstveno mnogo dobar i iskren – ispričala je Aleksandra.

Aleksandra je otkrila i kako će se iduće godine venčati sa Filipom, i to na godišnjicu veze.

Komentari

komentara