Magazin

LEZBO AFERA DRMA REGION: Elena Karić u strahu zbog nestalog telefona!

Napisao H. H.

Ljubavna afera s Marijom Šerifović i Elenom Karić kao glavnim akterkama tek se zahuktava! Od ekskluzivnog otkrića Kurira prošlo je tek dva dana, ali novi detalji veze sve se brže otkrivaju. Ono čega se sada plaše i Marija i Elena, ali naročito gospođa Karić, jesu nove fotke, prepiska i snimci koji se nalaze u telefonu koji je Šerifovićka ljetos izgubila!

O tome se pisalo sredinom juna. Pjevačica je bila na snimanju „Zvezda Granda“ i pobijesnila je kad je shvatila da joj je nestao mobilni.

– Tokom snimanja popularnog takmičenja, u kome je članica žirija, Marija je shvatila da nema telefon, ali nije bila sigurna da li je mobilni izgubila prije ulaska u studio. Počela je da paniči jer u tom telefonu ima brojne privatne poruke i fotografije koje ne bi voljela da izađu u javnost! Digla je uzbunu, ali uzalud, nigdje nije mogla da nađe telefon. Međutim, nije željela da prekida snimanje da bi provjerila da li ga je ostavila kod kuće, već je, kao pravi profesionalac, ostala do kraja emisije – ispričao je tada Kuriru očevidac Šerifovićkinog nervnog sloma u „Grandovom“ studiju.

Sada je jasno zašto je evrovizijska pobjednica upala u frku.

– Pa šta mislite čije fotke ima i s kim se dopisivala i snimala tim telefonom? Sa Elenom, naravno! Njih dvije su od tada u stalnom grču jer Marija telefon do današnjeg dana nije pronašla. Vi ste dobili prilično bezazlene fotke, ko zna šta sve slijedi?! – tvrdi izvor Kurira.

Prekjučerašnji dan snajka moćne porodice provela je na svom radnom mjestu u ateljeu.

Ekipa Kurira otišla je do njene kuće, ali, kako je tamo nisu zatekli, uputili su se ka njenom poslovnom prostoru. Odmah su zapazili Elenin džip britanskih registracija koji je bio parkiran ispred ulaza. Nakon dvadesetak minuta, poznata snajka konačno je izašla napolje i s prijateljem sjela u svoj automobil, a potom se zaputila ka svom domu. Njenog još uvijek zvaničnog supruga Jugoslava Karića nismo primoijetili ni u kući, a ni kod supruge u ateljeu.

Dizajnerka se nije javljala na telefon, a po odlasku iz ateljea moglo se primijetiti da je bila vidno neraspoložena.

Komentari

komentara