Magazin

Erminu Redžiću Bubiju sihire napravila djevojka iz Beograda!

Napisao H. H.

Jedan od onih koji ima veliku armiju obožavateljki je i Ermin Redžić Bubi.

Ovaj simpatični mladić iz Bosanske Krupe koji je u prošloj sezoni “Zvezde Granda” osim glasovno, i scenski fascinirao sve članove žirija, a posebno Jelenu Karleušu koja je uvijek energično reagovala na svaki njegov nastup, nedavno se našao une baš prijatnoj situaciji… i to na svojim kućnim vratima, piše “Senzacija“…

Sjeća se da je bio početak radne sedmice kada ga je probudila mama i rekla mu da izađe iz sobe jer ga neka djevojka čeka na vratima. Kada je došao, odmah ju je prepoznao. Upoznali su se na jednom snimanju “Zvezda Granda” kada je ona s prijateljicama bila u bekstejdžu i nekoliko puta se fotografisala s njim. I od tada su se na istom mjestu vidjeli još dva, tri… deset puta. Dolazila je na svako snimanje i bodrila baš njega.

Bila je na njegovom kućnom pragu sa koferom u ruci. Pitao je otkud ona na što mu je odgovorila kako je sjela u autobus sa željom da ga pronađe i bude njegov gost.

“Sve je bilo čudno, pa da budem iskren i bojao sam se pustiti je u kuću jer se poznajemo površno. Otkud da iz Beograda dođe i mene traži?! Vrlo čudno. Zamolio sam je da sačeka, pa smo otišli do jednog restorana na doručak. Objasnio sam joj da tako ne može dolaziti na vrata jer bi moji mogli svašta pomisliti. Izvadila je album u kojem je bilo 180 fotografija koje sam objavljivao na Facebooku, a ona ih je sve isprintala. Rekla je da je opsjednuta sa mnom i da ne može živjeti bez mene! Vrlo čudno. Nekako sam je ubijedio da se vrati u Beograd”, priča Bubi.

Već na narednom snimanju mlada Beograđanka je opet bila ispred studija. Čekala ga je kako bi mu dala poklon.

“Kasnio sam na snimanje i rekao joj da ćemo se kasnije vidjeti, a da poklon može dati mom muzičaru koji je došao sa mnom ukoliko ga ne želi nositi u studio jer je trebala biti u publici. Kada mi je moj klavijaturista donio taj poklon, gledao me u čudu. Bila je to mala kutija bez poklopca, umotana u celofan sa mašnom. A unutra… svašta! Užas. Bilo je bombona, malih čokolada, žvaka, ali i nekoliko pramenova kose u koje su bili crvenim končićem umotani nokti! Katastrofa! Odmah sam to bacio. Jedva sam otpjevao te večeri i pokušao je kasnije naći, ali je nije bilo u studiju. “Nestala” je i sa društvenih mreža ili je ukinula profil, pa aktivirala novi sa lažnim imenom”, prepričava Redžić.

Komentari

komentara