Magazin

MARIJA NAPUSTILA STUDIO: Ovo je najveća budalaština koju smo mogli da smislimo

Napisao H. H.

Dane Svilar (34) iz Banastskog Brestovca izabrao je da se u emisiji “Zvezde Granda” predstavi rock numerom “Na raskršću” od grupe “Kerber”, ali i narodnom “Žena sa zelenim očima” Ivana Kukića Kukija. Žiri je bio iznenađen njegovim odabirom pesama, a nakon osvojenih sedam glasova žirija srbijanska pjevačica Marija Šerifović vidno se iznervirala.

“Ovo je najveća budalaština koju smo mogli da smislimo, nije zaslužio svih sedam da”, rekla je iznervirano Marija, a zatim objasnila da je bila primorana da glasa od strane Dragana Stojkovića Bosanca. Poprilično ljuta Marija je napustila svoju sudijsku stolicu i žestoko zamjerila kolegama iz žirija što su je nagovorili da da svoj glas.

Bosanac je pokušao da je smiri, ali se umiješao Aca Lukas koji je rekao da je Danetov nastup bio super i da mu je bilo interesantno što je spojio dva različita muzička stila. To je ponovo iznerviralo Mariju koja je smatrala da je Dane pogriješio u odabiru druge pjesme, piše “Grand“…

Kako bi smirio situaciju koja je nastala u studiju, Tajanstveni član žirija zapjevao je pjesmu Bosancu, a kako je to zvučalo poslušajte:

Komentari

komentara