Magazin

DRAMA! PJEVAČICA OZBILJNO BOLESNA?! Radin otac: Majka joj je UMRLA, drugi gubitak NE BIH PODNIO!

Napisao A. K.

Pjevačica Rada Manojlović nedavno je priznala da je uz pomoć lijekova i psihijatra prevazišla višemjesečnu krizu, ali nije uspjela da se riješi problema. Ona i dalje ima nesanicu, iscrpljena je, a priča se da je hvata i depresija, što je potvrdio i njen blizak prijatelj.

Danima ne jede, pije tablete i po cijeli dan spava. Povlači u sebe i da ne želi kontakt sa ljudima. Niko ne zna kako da joj pomogne, sestra se trudi da se svaki dan sa njom makar čuje telefonom, ali dešava se da se ni njoj ne javlja. Harisu takođe – u početku je on mislio da je nešto skrivio, pa da ga Rada kažnjava, nije shvatao u kakav ozbiljan problem ona ponovo zapada. Prestala je da izlazi iz stana, jedino što je još drži jesu nastupi. Samo za to ima volje i snage, odlično odradi nastup i gazde su prezadovoljne, ali kada siđe sa scene, opet gleda u jednu tačku i jedva čeka da što prije ode u sobu da spava – otkrio je izvor koji je želio da ostane anoniman, a Rade Manojlović, otac popularne pjevačice potvrdio je da je veoma zabrinut za zdravlje svoje kćerke.

 

– Njen posao je veoma stresan. Ona zna šta estrada nosi sa sobom, teško joj je da se bori sa nespavanjem i stalnim putovanjima. Svaki dan mijenja državu i avion. Ja se, naravno, bojim za njeno zdravlje, ali ona mi kaže da redovno ide kod ljekara i ja joj vjerujem. Znam da ona mora da popije taj praškić da se smiri kada mnogo nastupa, to je sve u redu. Svi ljudi nekad popiju neki lijek za smirenje, ali samo da ne pretjera – priča Rade i dodaje:

 

– Majka joj je umrla prije dvanaest godina i čim dođe ovdje, Rada se sjeti majke. To je bol koja nikad neće prestati i zato ne želim da razmišljam o lošim stvarima. Ne bih podnio da joj se bilo šta loše desi, već sam jedan gubitak preživeo, drugi ne bih mogao da podnesem – iskren je bio Radin otac koji i dalje živi u selu Četereže.

(Pink.rs)

Komentari

komentara