Magazin

CECA STAVILA NOVE ZUBE: Osmijeh od 8.000 eura!

Napisao H. H.

Ražnatovićka opet menjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, koji im daje prirodan izgled. Cena po komadu prava sitnica – 250 evra

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je ulepšala svoj osmeh. Folk zvezda je u ponedeljak posle podne posetila svog stomatologa na Zvezdari, koji joj je stavio nove, porcelanske navlake, a to zadovoljstvo ju je koštalo 8.000 evra, saznaje Kurir!

Ceca je pre dve nedelje započela ovaj proces kod svog zubara. Tada su joj skinute relativno stare krunice, koje je stavila pre samo tri godine, ponovo su joj izbrušeni zubi i stavljene privremene navlake.

Kurir je tada sreo stomatologa, koji je izašao iz ordinacije.
– Ceca neće skoro, verovatno za dva sata. Ja sam odradio svoj deo posla, a sada žurim na Novi Beograd u drugu ordinaciju – bilo je sve što nam je doktor rekao.

cecazubi
Nigde bez njih… Čovek iz obezbeđenja čeka Cecu koja je u tom trenutu napustila ordinaciju Nigde bez njih… Čovek iz obezbeđenja čeka Cecu koja je u tom trenutu napustila ordinaciju
U ponedeljak po podne, odmah po povratku iz Londona gde je imala koncert, Ražnatovićka je ponovo posetila stomatologa. U ordinaciju je stigla oko 17 časova i tamo se zadržala puna tri sata. Oko osam sati uveče brzo je izašla iz zgrade, ušla u automobil koji ju je čekao i otišla kući. Kako smo saznali, Ceca je stavila najskuplji porcelan.

– Cena ovih porcelana, koji daju prirodan izgled zubima, iznosi 250 evra po jednom zubu. Stomatolog joj je sredio i gornju i donju vilicu, pa njen osmeh sada vredi milion dolara, tačnije 8.000 evra – kaže naš sagovornik.

Komentari

komentara