Magazin

Maja Nikolić otkrila prošlost Aleksandre Radović: Ovo joj je bio cjenovnik!

Napisao H. H.

Domaća estrada već nedjeljama diskutuje o raspravi članica žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde“ Dare Bubamare i Aleksandre Radović. Dok jedni zdušno podržavaju Radovićevu, ističući njeno obrazovanje i kompetenciju za ocjenjivanje pjevanja takmičara, pojedini estradni izvođači, poput Maje Nikolić, na strani su folkerke iz Novog Sada.

Nikolićeva je riješila da progovori o detaljima iz Aleksandrine prošlosti, o kojoj ona ne želi da priča, samo da bi javnosti pokazala da se dotična folira i da nema pravo da pljuje po narodnoj muzici.

– Za mene je ona čist promašaj za “Pinkov“ šou. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca – kaže Maja i dodaje:

– Glumila je zvijezdu, a tri godine je pjevala samo i isključivo narodnjake. Ja sam u tom periodu pjevala samo pop pjesme, a nju sam plaćala 50 eura da bi pjevala samo narodnjake. Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu – bez ustezanja je plavokosa Nišlijka iznijela do sada nepoznate detalje o koleginici, a onda je krenula javno da se nudi čelnicima Televizije “Pink“ da zamijeni Aleksandru u njihovom šou-programu:

– Bio bi šou da se ja tamo nađem. Bila bih stroga, pravična i bilo bi sa mnom veoma zabavno. To bi bio pravi šou, pravi haos. Mitrovići su moji prijatelji, mnogo volim TV “Pink“, stalno dolazim na snimanja njihovih emisija, te su me tako uslikali i na snimanju “Pinkovih zvezda“. Sasvim je normlano da odem tamo, družim se sa svojim prijateljima i pijem kafu. Poziv nisam dobila da budem sudija u njihovom šou-programu, ali bih volela da me pozovu – apeluje Nikolićeva.

Komentari

komentara