Magazin

Šaban rekao takmičarki da smrša, ovo je njena reakcija!

U posljednjoj emisiji šoua “Pinkove zvezde“, gledaoce je iznenadio komentar koji je Šaban Šaulić uputio jednoj od takmičarki. Mlada Anastazija Mitrović zadivila je Daru Bubamaru, Draganu Mirković i Zoricu Brunclik svojim talentom, a iako je i Šaban bio zadovoljan načinom kako je otpjevala pjesmu Aleskandre Prijović, on je takmičarki zamjerio to što ima višak kilograma.

– Moraš malo da smršaš. Moraš zbog sebe same. Je l` imaš dečka? Imaš? I on mora da ti kaže da se malo stešeš, ali ti voliš da klopaš – nasmijao se Šaban i šokirao koleginice, a Aleksandra Radović je savjetovala takmičarku da ne brine zbog kilograma.

– Veoma si lijepa i meni se dopada kako izgledaš, ali hoću da kažem da najpopularnije žene na svijetu ponosno nose svoj `višak kilograma` – rekla je pop pjevačica.

Ipak, Anastazija se nije naljutila na kralja narodne muzike i izjavila kako je poslušala njegov savjet.

– Poslušala sam Šabana i znam da mi želi dobro. Počela sam da treniram nakon te emisije i nadam se da će se prvi rezultati vidjeti već u sljedećoj emisiji kada budem pjevala. Tek je početak, ali imam snažnu volju da smanjim svoju kilažu – rekla je Anastazija Mitrović.

Komentari

komentara