Magazin

Najveća žurka na Balkanu – Aca Lukas se smijao Čoliću i Joksimoviću pa uradio isto što i oni

Napisao admin

Uskoro ćemo prisustvovati tradicionalno najvećoj žurci na Balkanu uživajući uz njegove hitove, a do tada imamo još malo vremena da naučimo pjesme sa posljednjeg albuma. Upravo njegov posljednji CD prodaje se uz prašak, a na takav marketing su se prije nekoliko godina odlučili i Zdravko Čolić i Željko Joksimović.


Aca, Čolić i Joksimović (foto:cure.ba)

– Nisam se njima smijao, smijao sam se tom potezu što prodaju albume uz prašak, a smijem se i sada kad sam i ja to uradio. Uradio sam to zato što je to mnogo dobar poslovni potez. I onda kada sam se smijao, nije bilo zlonamjerno, nego veselo. Bilo mi je malo je smiješno što prodaju svoju muziku uz prašak, pa sam pravio fore na taj račun. I sad isto tako pravim fore, pa sam rekao da će se prodaja mog novog albuma „Stil života“ najbolje vidjeti po tome koliko će se veša sušiti po terasama i u dvorištima. Dakle, nisam nikog „pljuvao“, niti sam se ikom zlonamjerno smijao, jer su Čola i Željko moji prijatelji. Ovo sa praškom je isključivo poslovni potez. Neću da ti otkrivam cifre, ali je potez dobar, vjeruj mi, rekao je Aca Lukas i otkrio da li će poslije beogradskog i novosadskog koncerta nastaviti sa turnejom: 

– Hoću, sigurno. Na proljeće krećem sa „Folk haus bendom“ na turneju. Malo ćemo raditi stadione i hale. Konačno je došlo vrijeme da zapjevam i na našem najvećem stadionu. „Marakana“ pada sljedeće godine sto odsto, obećavam! 

cure.ba

Komentari

komentara