Magazin

Severina: Aleksandar je moj najveći kritičar

Napisao H. H.

Severina Vučković Kojić, složili se mnogi ili ne, najveća je muzička zvijezda iz susjedne Hrvatske. Iza nje je radno ljeto i ne baš pretjerana komunikacija s novinarima, koji su posjetili njene nastupe, želeći znati riječ više o njenim trenutnim i budućim aktivnostima na muzičkom polju.

Ali Seve k'o Seve, zna svoje. Sve s mjerom i u svoje vrijeme. Nedavno se od novinara i paparazza prilikom odlaska u hotel poslije nastupa krila sa naočalama. I ne bi tu bilo ništa čudno da nije bila noć.

– Svi su me čudno gledali kada sam sa sunčanim naočalama ušla u hotel u večernjim satima, ali eto mislila sam da ću na taj način biti neprimjetna i da ću izbjeći okupljene novinare i paparazze. Mislila sam da me neće primijetiti. Ali moram priznati da sam se osjećala jako glupo – rekla je Severina i slatko se nasmijala.

Prva polovina ovog mjeseca bila je rezervirana za nastupe u njemačkim klubovima, a sudeći prema fotografijama, koje redovno kači na društvene mreže, da se zaključiti da se Seve ima čime pohvaliti i biti zadovoljna. No nedavno je iznenadila mnoge, rekavši da je njen najveći najveći kritičar njen sinčić Aleksandar.

– Aleksandar ima tek četiri godine, ali savršeno dobro rezonuje stvari i mogu reći da mi je on za sada centar svijeta i moj najveći kritičar. Kada svi pogledamo oko sebe, htjeli mi to priznati ili ne, svi smo mi jednim dijelom u duši djeca – kazala je Severina koji svaki slobodan trenutak koristi da ga provede sa svojim sinčićem, nerijetko objavljujući fotografije na kojima je savršeno usklađena njihova odjevna kombinacija.

Mama prati sina, reklo bi se. Za sve ljubitelje njene pjesme, ova pjevačica uskoro priprema i nešto novo i nesvakidašnje.

– Voljela bih da već početkom sljedeće godine krenem na turneju i da obiđem što više gradova i zemalja. Još bi mi draže bilo kada bi sa mnom bila ekipa koja je radila i turneju „Dobrodošao u klub“. Publika bi zaista uživala, kao što je slučaj bio i do sada. Jako se veselim tome – zaključila je popularna Seve.

Komentari

komentara