Magazin

Ovako danas izgleda Ilma Karahmet!

Napisao H. H.

Ilma Karahmet je 2013. godine učestvovala u “X Faktoru” i po mišljenju mnogih bila jedna od najboljih. Međutim, ipak nije postala pobjednica, a djevojčicu iz Kiseljaka to je pogodilo, pa je širila i negativne komentare na Facebooku.

Ilma je važila za najtalentovaniju interpetatorku, a članove žirija kao i publiku oduševila je izvodeći pjesmu “Ima jedan svijet”.

Nakon “X faktora” Ilma je snimila i svoju pjesmu “Sjeti se”, a spot za ovu baladu je u crno-bijelom snimku, piše “Puls online“…

Inače, Ilma je poznata i po tome što je klela članicu žirija Eminu Jahović, pa se tada i oglasio njen mentor Kiki Lesandrić koji je je razočaran i zbog njenih roditelja, za koje kaže da su “pucali” na prvo mjesto i da im je u glavi samo bila suma od 200.000 eura, koliko vrijedi glavna nagrada za pobjednika ovog takmičenja.

“Kao muzičar i pjevač uvijek bih pomogao svakome ko ima dobar glas i talenat, bez obzira ko je u pitanju. Samim tim što je Ilma bila u mojoj grupi, bila mi je na poseban način draga, jer je još uvijek dijete. Ona ima odlične vokalne sposobnosti i nesporan talenat, ali sve ostalo nema. Da bi bio zvijezda i da imaš taj famozni X faktor, moraš da se rodiš sa tim, to se ne stiče, a za to je najbolji pokazatelj upravo Ilma”, rekao je tada Kiki.

Komentari

komentara