Magazin

Story žurka: 5 stvari kojima je Lepa Brena pokazala zašto je jedna od najvećih zvezda na Balkanu!

Napisao H. H.

Jedna od najvećih jugoslovenskih muzičkih legendi uveličala je proslavu 11. rođendana našeg magazina svojim prisustvom, stilom i glasom.

O kolikoj je zvezdi reč možda najbolje govori činjenica da se pometnja javila kako među novinarima tako i među slavnima kada su vesti o dolasku Lepe Brene počele da se šire hotelom “Metropol”, u kojem je u utorak održana najglamuroznija žurka u Srbiji, piše Story .

Od prvog trenutka kada se našla na crvenom tepihu pa do samog kraja proslave, čuvena pevačica nam je iznova i iznova pokazivala zbog čega spada u najpoštovanije i najvoljenije muzičke zvezde na prostorija bivše Jugoslavije, a ovo su samo neki od razloga zbog kojih je Lepa Brena bila glavna zvezda žurke Story Celebrities Only.

leoabrena

Stil

Klasično odelo crne boje kao ulitmativni izraz elegancije fenomenalan je pokazatelj istančanog ukusa slavne pevačice. Ona je ovu kombinaciju upotpunila veoma efektnom ogrlicom i ekstravagantnim asesoarom za kosu koji je privukao mnogo pažnje. Poznata po smelom stilu i modnoj radoznalosti, Lepa Brena se oduvek usuđivala da eksperimeniše i zabavlja se kada je moda u pitanju, pa ne čudi što je ponovo oduševila modne znalce.

Profesionalnost

Žurku Story Celebrities Only pratio je veliki broj novinara iz celog regiona, a Lepa Brena je strpljivo i sa širokim osmehom baš svakom od njih dala izjavu!

Ona je, kao i u svakoj ranijoj prilici, pokazala da je veliki profesionalac, kao i zbog čega je beskrajno poštuju i pripadnici svih naroda na prostoru bivše zemlje i oni koji nisu poklonici narodne muzike.

Pristupačnost

Lepa Brena definitivno spada u zvezde koje će vam se široko nasmešiti i rado pozirati s vama ukoliko je zamolite za “selfi”, baš kao što je osamdesetih strpljivo satima davala autograme. Malo je zvezda koje će spremno i sa osmehom dočekati baš svakog fana, a Brena – kao zvezda nad zvezdama – time pokazuje na svom primeru kako se postaje veliki: negovanjem odnosa s obožavacima, ali i s kolegama i brojnim saradnicima.
Tako je bilo i na rođendanskoj žurki magazina Story, na kojoj je Lepa Brena sa svakim rado popričala, upoznala se, fotografisala…

Koncert iznenađenja

Baš kada se zabava zahuktavala, Lepa Brena se iznenada pojavila na bini i počeo je provod za pamćenje! Ona je pozdravila sve slavne zvanice i novinare, a onda zapevala svoj hit “Sanjam”.
Energična, nasmejana, spremna za ogroman trud u izvođenju čak i kad ne nastupa pre više hiljada ljudi – kao inače, razigrana, Lepa Brena je učinila da se poznati tiskaju pored bine i pevaju od početka do kraja. Ipak, svoju veličinu ona je ponajviše pokazala kada je odlučila da repertoar ne bude sastavljen samo od njenih pesama, već nas je iznenadila pesmom Bijelog dugmeta “A ti me iznevjeri”, a potom i čuvenom pesmom “Kad zamirišu jorgovani”.

Osmeh

Kada je žena ostvarena kao što je Lepa Brena – kao žena od karijere, supruga i majka, ne čudi što ne uspeva da sakrije osmeh i svoju sreću. Ipak, to nije jedino što vidimo u osmehu jedne od najvećih muzičkih zvezda u istoriji Balkana.
Iza njega se kriju beskrajna harizma i ogromna energija, važni faktori u tome što nas ona decenijama iznova osvaja…

Komentari

komentara