Magazin

Neko za pare, neko za reklamu: Koliko zarađuje žiri Pinkovih Zvezda?

Napisao A. K.

Ljubitelji muzičkih takmičenja i ove godine se odlučuju da li će gledati Zvezde Granda ili Pinkove Zvezde, budući da su konkurentske televizije izabrale isti termin emitovanja.

pinkove-zvezde

Kako bi nova sezona bila što gledanija, čelnici ružičaste televizije nisu štedjeli novac kada su u pitanju honorari članova žirija koji su većinom svi iz Srbije
Prema pisanju “Kurira“, srbijanska pjevačica Dragana Mirković je pristala da se lati ovog posla iz čistog zadovoljstva, tako da nije tražila honorar, osim smještaja i avionskog prevoza na liniji Beograd – Beč. Dara Bubamara, takođe, nije tražila da bude isplaćena u finansijskom smislu, ali se nagodila da joj se uradi reklama i promocija novog albuma, kao i organizacija koncerta u Beogradu.

Iako je prešla preko svojih principa, i došla na mjesto na kom će veći dio vremena slušati folk muziku, Aleksandra Radović se nije pretjerano cjenkala oko honorara, pa će tako od cijele sezone inkasirati 50.000 eura. Dvostruko više (tačnije 105.000 eura za cijelu sezonu) biće isplaćeno Zorici Brunclik.

Najveći honorar, sasvim očekivano, biće isplaćen Šabanu Šauliću, koji će za svaku emisiju dobiti čak 5.000 eura (Brunclikova, primjera radi, po emisiji dobija 2.000 eura manje), što u prevodu znači da će za cijelu sezonu dobiti 175.000 eura.

Komentari

komentara