Magazin

NEVJEROVATNA ODLUKA: Pogledajte šta je Seka uradila sa SVIM PARAMA koje je mali Jakov dobio!

Napisao A. K.

Seka Aleksić je otvorila štednu knjižicu za sina Jakova. Nasljednik pjevačice i Veljka Piljikića nema još ni mjesec dana, a već ima svoj račun u banci. Novopečena mama odlučila je da na vrijeme obezbijedi dječaka, pa sav novac koji mališan dobije uplaćuje na njegovo ime.

– Čim se jakov rodio, Seka i Veljko su otvorili devizni račun za dječaka. Prijatelji, kolege i rodbina koji obilaze mališana uglavnom mu poklanjaju novac. Kao odgovorni roditelji, odlučili su da te pare sačuvaju. Prvo su Seka i Veljko uplatili sumu novca na štednu knjižicu, a potom i sve što je Jakov dobio poslije rođenja – kaže izvor blizak pjevačici.

Izvor dodaje da je paru veoma bitno da njihov prvijenac ima svoj fond kojim bi jednog dana mogao da raspolaže.

– Oni su svjesni da sve može da se promijeni tokom noći, da oni sada imaju novca, ali da se ne zna šta život nosi. Zbog toga žele da Jakov već sad ima nešto na svoje ime. Sve što bude dobio za rođenje i naredne rođendane ići će na njegov račun – tvrdi naš izvor.

On otkriva daje plan da se, ukoliko bude potrebno, taj novac koristi za dječakovo školovanje, piše Informer.rs

– Jakov će vjerovatno ići u privatnu školu, a one nisu nimalo jeftine. Ako bude išao na fakultet, moći će da bira koji poželi. Ako im taj novac ne zatreba, ostaje da Jakov, kad poraste, uradi s njim šta želi – priča sagovornik “Informera“ i dodaje da oni vrlo ozbiljno razmišljaju o sinovoj budućnosti.

– Tu bebu su dugo čekali i donijela im je veliku radost. Mada uživaju u svakom trenutku sa njim, oni već planiraju gdje bi mogao da ide u vrtić, raspituju se u vezi sa najboljim školama, razmišljaju kojim bi sportom mogao da se bavi.

Komentari

komentara