Magazin

Golotinja je kriva – Nives Celzijus se razvodi?!

Napisao admin

Nakon sedam godina braka rastaju se Dino Drpić i Nives Celzijus. Imaju dvoje djecei sina Leona i kćerku Taišu.


Nives Celzijus (Foto: Cure.ba)

Hrvatska pjevačica, model i književnica ne živi sa svojim mužem još od prošlog ljeta.
 
– Dino je podnio zahtjev za razvod, a razlog su veliki medijski pritisci na njih dvoje. On više ne može da podnese uplitanje u privatni život, ali ni njene golišave fotke po muškim magazinima, kao ni njene provokativne nastupe. Djeca su kod nje, a ona ga je čak izbrisala i iz prijatelja na Facebooku – otkriva blizak prijatelj uskoro bivših supružnika.
 
Da Nives Celzijus i Dinu Drpića drma bračna kriza moglo se naslutiti u prethodnom periodu, piše Kurir. Nije ga pratila kada je išao da igra fudbal u Grčku i Ukrajinu niti je otišla da živi s njim sada kada je fudbaler Rijeke.
 
– Jedina veza između njih su djeca i oboje se trude da Leon i Taiša što manje osjete razlaz svojih roditelja. Ali je do njega, očito, moralo da dođe. Nives uveliko razmišlja o preseljenju u Srbiju i uprkos svemu, ne odustaje od svoje karijere modela i pjevačice. Vjerujem da će poslije knjige “Gola istina”, u kojoj je opisala svoj život prije braka sa Drpićem, u dogledno vrijeme objaviti ništa manje intrigantno djelo posvećeno vremenu provedenom s njim- naglašava anonimnni sagovornik.

cure.ba

Komentari

komentara