Magazin

Problem s djecom – Al' Dino opet optužuje Arduanu: Ona mi šalje policiju!

Napisao admin

Kada se činilo da se bosanska jet sapunica između pjevača Al`Dina Kurića i njegove još uvijek zvanične supruge, novinarke Arduane Kurić pomalo smirila – barem kada je riječ o javnim istupima, Al`Dino je opet progovorio za medije o problemima, koji se ovoga puta tiču njihove djece:


Al' Dino i Arduana Kurić (Foto: doznajemo)

“Sa bivšom ženom, sa kojom nisam sudski razveden, i dalje imam problema. Naročito kad su djeca u pitanju. Često moram da sa policijom rješavam problem kad hoću da ih dovedem u moj dom. A ona mi redovno pošalje policiju kad zakasnim pet minuta da ih vratim! Moja bivša ne shvaća da je među nama završena stvar. I ukrasna vaza na stolu kada se jednom razbije na parčiće nikad više ne može da se sastavi i posluži ranijoj namjeni. Tako je i sa mojim brakom” – kazao je Al`Dino, kako ga je citirao Express.

Podsjetimo, problemi u braku dvoje poznatih Bosanaca i Hercegovaca, koji su proglašavani nekoć najpoznatijim bh. celebrity parom, isplivali su na površinu nakon što je Al`Dino optužio suprugu za nevjeru. Uslijedila je, kako smo kazali, prava “sapunica”, u kojoj su isplivale brojne pojedinosti iz privatnog života pjevača i novinarke, često vrlo neugodne za jednu ili drugu “stranu”, a i javnost je imala podijeljen stav o ovoj temi.

doznajemo

Komentari

komentara