Magazin

U kupovini kolica – Mario Balotelli i bivša cura Rafaella čekaju blizance?

Napisao admin

Ovo dijete želim svim srcem jer ono nije slučajnost. Ono je plod ljubavi, poručila je trudna Rafella Fico (27) napadaču Manchester Cityja nakon što je izjavio da će dijete koje nosi priznati tek kada DNK analiza potvrdi da je on otac.


Mario Balotelli i bivša cura Rafaella (Foto: Cure.ba)

No čini se da bi Mario Balotelli (22) i njegova bivša djevojka za tri mjeseca mogli postati roditelji blizanaca. Trudna manekenka, koja je nedavno prošetala pistom na Sedmici mode u Milanu, nedavno je posjetila jednu od trgovina dječjom opremom. Snimljena je tokom razgledavanja kolica za blizance što je potaknulo glasine da bivši par ipak ne očekuje samo jednu bebu, prenosi 24sata.

Par je prekinuo u aprilu, a Rafella je odbila podvrgnuti se DNK testiranju za vrijeme trudnoće. Izjavila je da će to obaviti tek nakon porođaja jer je to preopasno za bebu. I dok Fico vrijeme provodi u kupovini, fudbaler uživa u novoj romansi sa Desiree Busetto (18), studenticom i polufinalisticom showa ‘Veline’. Nedavno je snimljen tokom  izlaska iz kluba s ‘hrpom’ djevojaka koje je upoznao te večeri.

cure.ba

Komentari

komentara