Magazin

Završio u bolnici – Tristokilaša iz stana izvlačilo 20-ak vatrogasaca

Napisao admin

Čak dvadeset pripadnika vatrogasne postrojbe na jugozapadu Francuske, moralo je nedavno intervenirati u za njih svakako nesvakidašnjem slučaju.


Debeo muškarac (Foto: Cure.ba)

Naime, svi oni na teren su krenuli kako bi muškarca teškog više od 300 kg izvukli iz njegova stana, u kojem je prije toga zidar morao proširiti prozor. Četrdesetosedmogodišnji muškarac živi na drugom katu zgrade u Cazeresu, na jugozapadu Francuske, prenosi Yahoo News.

“Zbog zatajenja pluća morao je hitno u bolnicu. Isprva nije htio ići, no liječnik ga je uvjerio da je to za njegovo dobro. Na kraju je sve ipak prošlo kako treba”, naglasio je gradonačelnik Michel Oliva, piše Index.

Zidar kojega je pozvao gradonačelnik prvo je proširio prozorsko okno, a zatim je dvadesetak vatrogasaca, među kojima su neki obučeni za intervencije u “opasnoj okolini”, izvuklo “debeljka” koji zbog težine iz svog doma nije izašao više od dvije godine. Vatrogasci su ga spustili u košari koju inače koriste za spašavanje na visini, a zatim su ga smjestili na vozilo prilagođeno njegovu prijevozu u bolnicu.

cure.ba

Komentari

komentara