Magazin Video

Najmoćniji holivudski ljubimac – Majmun zarađuje 12.000 dolara po epizodi, odsjeda u luksuznim hotelima i leti prvim razredom (VIDEO)

Napisao admin

Neki ga prepoznaju, drugi ga nazivaju "najmoćnijim holivudskim ljubimcem", a dosad se pojavio u američkim hitovima kao što su "Mamurluk" i "Dr. Dolittle". Svi ostali reći će da je ovo moguće samo u Americi.


Majmun (foto: youtube)

No, kapucin Crystal nedavno je dobio i novi angažman, a riječ je o novoj NBC-evoj humorističnoj seriji “Animal Practice” za koju će Crystal dobivati 12 hiljada dolara po epizodi, letjeti prvi razredom, a biti će smještena u luksuznom hotelu Chateu Marmont, piše Index. Međutim, razlog ovakvog tretmana još je bizarniji.
 
Naime, NBC polaže velike nade u ovu seriju, a riječ je o umotvorini koja se već pronašla na meti mnogih voditelja talk-showova. Radnja prati Dr. Georgea Colemana (Justin Kirk) i njegovog pomoćnika Dr. Rizzoa koji će, pretpostavljaju čelnici NBC-a, “razoružati” publiku i donijeti kući toliko željenu gledanost, piše New York Magazine.
 
Iza zvijezde, dakako, stoji trener Tom Gunderson koji je Crystal prisvojio prije 16 godina i omogućio mu odličnu zaradu.

cure.ba

Komentari

komentara