Magazin

Svadba otkazana – Kaja odbila da potpiše predbračni ugovor?!

Napisao admin

Katarina Ostojić, popularna pjevačica koja iza sebe već ima bračnog iskustva, trebalo je da se ove godine uda za svog vjerenika, svjetskog di-džeja Džuniora Džeka, ali je svadba iznenada otkazana.


Kaja (foto:cure.ba)

Kako je pjevačica izjavljivala u medijima, razlog za odlaganje svadbenog veselja je manjak njihovog slobodnog vremena. Zapravo, kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog Ostojićevoj, njen vjerenik je navodno zahtijevao da pjevačica potpiše predbračni ugovor, što je ona odbila. 

“Džunijor je ludo zaljubljen u Kaju i zaista želi da pored nje ostane cio život, ali je jedan od tipova koji o svemu razmišlja unaprijed. Ona će pored njega imati sve i nije tip koji štedi, ali svoj stav o predbračnom ugovoru ne može da promijeni. Nije poenta u tome da on njoj ne vjeruje, nego je u svijetu to normalna stvar. Pjevačica nije potpisala papir jer smatra da je to nebuloza”, priča za naš list dobro obaviješten izvor i dodaje: “Njih dvoje će sigurno organizovati svadbu, ali samo da se usaglase oko tih stvari. Katarina je u startu bila ljuta i nije razumjela Džuniora zašto to radi, ali vjerujem da će se vremenom sve dogovoriti.” 

Poznatu pjevačicu smo sreli na jednom događaju i pitali je šta se tu zapravo desilo i zašto je odbila da potpiše predbračni ugovor. 

“Odakle vama to?”, u prvi mah nas je zbunjeno pitala pjevačica, a kada smo joj objasnili da smo dobili tu informaciju od osobe koja je njoj jako bliska, ona je rekla sljedeće: “Ma to su gluposti. Svadba je otkazana jer Džunior i ja imamo previše obaveza. Ne znam odakle vam te gluposti.”

cure.ba

Komentari

komentara