Magazin

Traže stan – Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović na korak od svadbe !

Napisao admin

Pjevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović traže stan u Beogradu. To što će započeti zajednički život, stepenik je više u njihovoj vezi. Sljedeći korak je vjeridba, pa vjenčanje.


Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović (Foto: Cure.ba)

“Vlada i Nataša žele da započnu zajednički život i već izvjesno vrijeme traže stan. Žele da iznajme nekretninu na Vračaru, jer se oboma najviše sviđa taj dio grada. Dok ne pronađu adekvatan prostor, Vlada bi do tada trebalo da završi sa svim obavezama na fakultetu u Solunu i zauvijek se vrati u Srbiju. Još nije poznato da li će s njima živjeti i Natašina kćerka Hana`` – kaže izvor Kurira.

Prošlog vikenda pogledali su nekoliko stanova. Pjevačici se najviše dopao dupleks u blizini Hrama Svetog Save. Za nekoliko dana odlučiće da li će u njemu sviti svoje ljubavno gnijezdo.

“Za Bekvalčevu zajednički život ne predstavlja novinu budući da je već bila u braku s Danilom Ikodinovićem. Nekoliko godina živjela je i s Miodragom Kostićem. Za Vladu je sve to još nepoznanica, ali on će se, sasvim je sigurno, vrlo brzo adaptirati“ – rekao je Kurirov izvor.

cure.ba

Komentari

komentara