Magazin

Zahlađenje odnosa – Raspada se veza Edina Džeke i Amre Silajdžić?

Napisao admin

Raspada li se veza najpoznatijeg bosanskohercegovačkog celebrity para, fudbalskog reprezentativca BiH i napadača Manchester Cityja Edina Džeke, i poznate manekenke Amre Silajdžić?


Edin Džeko i Amra Silajdžić (Foto: Cure.ba)

To je bila jedna od kuloarskih tema u ložama tokom prekjučerašnje utakmice između BiH i Latvije u kvalifikacijama za EP. Džeko je toj utakmici igrao sjajno, izborio je jedanaesterac za izjednačenje i postigao gol koji će se dugo prepričavati, no na tribinama nije bilo njegove Amre.

“Sarajevski kuloari već petnaestak dana bruje o tome da je došlo do zahlađenja u njihovom odnosu, kao i do prvih trzavica nakon što se za vrijeme ljetnog odmora nisu odvajali jedno od drugoga. Ove špekulacije dobivaju na težini nakon što je jedan Džekin blizak prijatelj u svom odabranom društvu rekao da je njihov odnos u posljednje vrijeme narušen.

“Edin i Amra nisu se desetak dana čuli telefonom. To mi je pomalo čudno. Mislim da je to gotova stvar”, rekao je taj Džekin blizak prijatelj, koji je u nekoliko navrata bio i njegov gost u Manchesteru i s kojim često provodi vrijeme kada je u Sarajevu.

Ovu informaciju objavio je u današnjem broju sarajevski Dnevni avaz. S druge strane, Amra Silajdžić prekjučer je, pred utakmicu, na svom zvaničnom profilu na Facebooku objavila zajedničku fotografiju s Edinom. No, zanimljivo je i da Džeko u posljednje vrijeme nije na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije s Amrom, što je u jeku njihove ljubavne romanse često činio. Sve je to dodatno “podgrijalo” priče o trzavicama i navodnom prekidu njihove veze.

Sama Amra u jednom od komentara ispod fotografije, na pitanje da li se nalazi u BiH, odgovorila je:

“Ma nisam 🙁 Evo spremam se za spavanje, ponoć prošla.. opet smo u virtuelnom odnosu sutra/danas, iako nikako manje značajnom”.

doznajemo

Komentari

komentara