Magazin

Živi "dan za danom". – Heidi Klum: Ne znam da li smo trenutno Seal i ja prijatelji

Napisao admin

U intervjuu koji je dala Katie Kurik, Heidi Klum je izjavila da se sa suprugom Sealom nije razišla u prijateljskim odnosima.


Heidi Klum (Foto: Cure.ba)

Njemačka manekenka je rekla da je bila zapanjena aluzijama na njenu navodnu aferu sa tjelohraniteljem. Demantujući navode da je prevarila Seala, ona je otkrila da razgovaraju, ali da za sada živi “dan za danom”. 

 Seal je optužio suprugu da ga je prevarila sa tjelohraniteljem Martinom Kristenom pošto su se u javnosti pojavile njihove fotografije sa godišnjeg odmora koji je Heidi s djecom provela u Italiji.

 – Ne znam da li smo sada baš najbolji prijatelji, posebno zbog stvari koje je on rekao. Vidjela sam ga sad u nedjelju. Pričali smo i tada smo bili u redu- rekla je Heidi.

Ona je ubijeđena da su svi problemi prouzrokovani time što su i ona i Seal uvijek bili u centru pažnje medija, što im je donijelo dodatni pritisak.

 – Ljudi te uvijek posmatraju izbliza šta god da radiš. Oni ne vide uvijek šta se zapravo dešava. Nisam htjela da ispravljam sve tračeve koji su se pojavili. Fokusiram se da krenem dalje- zaključila je lijepa 39-godišnja Njemica.

cure.ba

Komentari

komentara