Magazin

Kate Hudson – Nije joj bilo lako: 'Vježbala sam šest sati dnevno!'

Napisao admin

Muka oko skidanja viška kilograma nakon poroda poprilično je teško za većinu žena – ona je progovorila iskreno kako je i njoj nije bilo lako!


Kate Hudson (foto:cure.ba)

33-godišnja Kate Hudson, koja je u julu prošle godine rodila sina Binhgama, priznala je kako topljenje kilograma nakupljenih u trudnoći nije išlo kao podmazano. Kate tvrdi kako je nakupljene kilograme izgubila na tradicionalni način: strogim vježbanjem šest sati na dan! 

‘Posvetila sam šest sati svakog dana kako bi mogla vježbati. Svaki dan bih 45 do 55 minuta dnevno vježbala, a onda bih odradila tri sata pilatesa ili joge, tri puta dnevno!’, ispričala je u intervjuu za časopis Star. 

No zamamna Kate je i prije trudnoće bila poznata po zavidnoj liniji, koja je nastala kao rezultat planinarenja, bicikliranja, plesanja i trčanja. 

‘Nisam osoba koja voli biti na dijeti. U krivoj sam porodici da bih mogla biti često na dijetama. Mama mi uvijek sprema piletinu s njokima, a obožavam razne vrste pogača, koje čak jedem sa ušećerenim šlagom i marmeladom. No to ne smijem sada jesti’, zaključila je Kate.

cure.ba

Komentari

komentara