Magazin

U vezi sa tjelohraniteljem – Nova ljubav Heidi Klum (FOTO)

Napisao admin

Heidi se odmarala na Sardiniji sa svoje četvero djece, roditeljima i zgodnim tetoviranim tjelohraniteljem sa kojim je dijelila romantične trenutke.


U sedam mjeseci otkako je Heidi Klum objavila da se razvodi od supruga Seala, činilo se kako uživa u životu slobodne žene više nego ikada. Međutim, čini se da više nije sama. Tridesetevetogodišnja ljepotica viđena je kako se na Sardiniji provodi sa muškarcem za kojeg se pretpostavlja da je njen tjelohranitelj, piše Daily Mail.

Paparazzi fotografije pokazuju Heidi kako se u toplesu odmara uz bazen dok joj tetovirani tjelohranitelj leđa maže kremom za sunčanje, a kasnije su zajedno plivali u bazenu. Osim što su proveli romantično vrijeme sami, tjelohranitelj se družio sa roditeljima supermodela Guntherom i Ernom, a na plaži su svi uživali u igri s Heidinih četvero djece.

Tjelohranitelj, koji je radio za Heidi dok je bila u sretnom braku sa Sealom, izgledao je kao da se dobro zabavlja sa djecom, a i pred njima su izmjenjivali nježne zagrljaje i dodire.

Čak i tokom dana posvećenog porodici, novi ljubavni par nije se odvajao i često se držao za ruke.

Heidi nije jedina koja je nakon razvoda krenula dalje sa svojim životom: čini se i da njen bivši suprug ima novu partnericu. Prošlog je mjeseca 49-godišnji pjevač viđen kako na jahti uživa u društvu zgodne brinete, prenosi Tportal.

Seal i Heidi najavili su nakon sedam godina braka razvod u januaru. Iako se najprije činilo da će to biti miran razvod, sve se pretvorilo u gorku bitku. Heidi se jako naljutila na bivšeg muža zato što je u marketinškoj kampanji koristio privatne snimke djece bez njenog dopuštenja. ‘Heidi je svjesna da su djeca dovoljno patila zbog njihovog razvoda te nije dopustila da se vide njihovi privatni trenuci. A Seal je tvrdio da ima pravo koristiti svoje lične fotografije i snimke’, objasnio je izvor za RadarOnline. Heidi je angažovala advokata koji je zatražio da firma, Leica Digital, za čiju je marketinšku kampanju Seal prodao snimke, skine videoisječak sa svojih stranica.

cure.ba

Komentari

komentara