Magazin

Ella Dvornik – 'Najneugodnije mi je bilo polizati Marininu guzu'

Napisao admin

Ella Dvornik snimila je novi, provokativni spot u kojem su ona i prijateljica Marina pokušale imitirati sve što mačke rade.


Ella Dvornik (foto:cure.ba)

Na svojoj Facebook stranici, Ella Dvornik je objavila provokativnu fotografiju na kojoj prijateljici Marini liže guzu, to je ujedno i njena najava za novi poduhvat u njenoj muzičkoj karijeri. 

‘Prijateljica i ja smo pokušale imitirati sve što mačke rade. Najneugodnije mi je bilo polizati Marininu guzu, ali jesti s pravim mačkama bio je spektakl’, rekla je Ella, piše 24sata. 

Kako kaže, spot je parodija na estradnu scenu: ‘Ova fotografija s lizanjem predstavlja druge muzičare koji si međusobno ližu dupe’, objasnila je Ella. 

Inače, refren pjesme je na japanskom jer se Ella želi probiti na tamošnje tržište. 

‘Išla sam u privatnu školu gdje mi je izborni predmet bio japanski, pa ga malo govorim. Puno toga sam zaboravila, pa ga sad učim preko kompjuterskog programa’, kaže Ella koja uskoro planira na japanskom otvoriti profil na Twitteru i Facebooku, a dogovara i prvi nastup u Tokiju. 

‘Umjetničko ime će mi biti Eli E, ali ne bih puno o tome. Ne želim ‘coprati’. Ako sve propadne, ne želim da ispadne da samo puno pričam’, zaključila je mlada muzičarka.

cure.ba

Komentari

komentara