Magazin

Nije svaki obožavalac bezazlen – Lepa Brena na meti osobe koja je potpuno opsjednuta njom?!

Napisao admin

Lepa Brena je odnedavno na meti osobe koja je potpuno opsjednuta njome! Izvijesna Lili, koja živi u Sofiji, godinama je pratila Brenu na svim njenim velikim koncertima.


Lepa Brena (Foto: Cure.ba)

Istim žarom, i jedna mlađa djevojka, Elisa iz Švicarske, takođe je veliki fan srpske folk zvijezde. Ona je za svojim idolom išla gdje god je mogla. Ništa čudno u tome, poznato je da Lepa Brena ima mnogo fanova, kako u Srbiji, tako i širom Evrope. Ipak, da nije svaki obožavalac dobronamjeran i bezazlen, piše Kurir.

 Ovo je pokazala upravo Lili, koja je na društvenoj mreži Twitter kreirala lažni profil pod Elisinim imenom i počela da zatrpava Brenu uvredljivim porukama i prijetnjama.
 
– Ljubav prema nekome doseže do granica ludila, kao i u ovom slučaju. Društvene mreže su dobra stvar, ali su takođe i mnogo rizične. Lili se predstavila kao Elisa, preuzela sve njene fotografije i u Elisino ime slala Breni poruke pune uvreda i prijetnji – priča dobro upućen izvor za Kurir i dodaje:
 
– Brena i Elisa su se srele poslije jednog Breninog koncerta i iz razgovora shvatile šta se dešava, odnosno da nije Elisa ta koja šalje poruke, već Lili. Naravno, Elisa je prije toga zbog krađe identiteta slučaj prijavila policiji i tako saznala ko stoji iza lažnog profila. I Brena je rekla Elisi da će tužiti Lili zbog uznemiravanja, ali još uvijek ništa nije sigurno.

cure.ba

Komentari

komentara