Magazin

Zvijezda filma "Sam u kući" – Šta je dovelo Macaulaya Culkina do teške ovisnosti?

Napisao admin

Macaulay Culkin ovih dana glavna je vijest svjetskih medija. Proglasili su ga ovisnikom o heroinu, kojem je preostalo još nekoliko mjeseci života.


Macaulay Culkin

Zaista, Culkina život posljednjih godina nije mazio. Nakon što je sa svojim 12 godina postao milioner i svjetski poznata zvijezda, mladi glumac već s 15 postao je istrošena holivudska roba. Sada radi kao DJ u klubu Le Poisson Rouge te s prijateljima redovito uživa marihuanu i alkohol. Ljudi koji ga viđaju tvrde kako danas izgleda kao ruševina, miljama daleko od slatkog dječaka koji je šarmirao cijeli svijet u filmskom serijalu “Sam u kući”.

Danas je mršav kao kostur i izgleda kao da ima mnogo više od 31 godinu. Osim sitne građe, Macaulay ima blijedu put i velike podočnjake. Njegov susjed tvrdi da Culkin danas nosi žensku odjeću iz second hand shopova te se svuda kreće s grupicom prijatelja. “Druži se s grupicom bogatih klinaca koji vrijeme provode u Miamiju i New Yorku. Živahna su skupina”, izjavio je izvor za Daily Mail. Najbolji prijatelj danas mu je glazbenik Adam Green, ovisnik o ketaminu, kojem se Culkin nedavno pridružio na turneji. Adam ga je upoznao s teškim ovisnikom Peteom Dohertyjem. Ne baš obećavajuća ekipa indicira da je glumac ovisnik. Ipak, njegova glasnogovornica tvrdi da je sve u redu.

Ipak, ljekarna Duane Reade potvrdila je da Macaulay redovito dolazi, no odbili su reći po što. National Enquirer tvrdi kako je Macaulay teški ovisnik koji troši oko pet tisuća dolara mjesečno na drogu te kažu kako je ovisnost uzela maha kada je Macaulay prekinuo s Milom Kunis nakon osam godina veze. “Ovisan je o drogi već godinu i pol, a okružio se narkomanima i gubitnicima”, piše magazin. Osim heroina, ovisan je i o raznim tabletama.

Uzroci u njegovoj igri sa zdravljem su raznoliki. Navodno je pao u tešku depresiju kad je ostao bez Mile Kunis, a još mu je teže otkako je ona u vezi s Ashtonom Kutcherom. No, nevolje su počele puno prije. Culkin je odgojen u brojnoj obitelji od šestero braće i sestara, a otac Kit bacio ga je u glumačke vode kad su mu bile svega četiri godine. Postao je milijunaš do 10. godine, a iako se svuda pisalo o njegovoj skladnoj obitelji, otac ga je maltretirao. I nakon što je maleni Culkin zaradio za veliku vilu cijeloj obitelji, otac Kit nije ga prestajao maltretirati. “Moj otac voli kontrolirati. Igrao je igrice kako bi me uvijek smjestio na moje mjesto”. S 14 godina Macaulay je objavio da prestaje s glumom, a otac je tada napustio porodicu, prenosi Index. Kit i njegova supruga Patricia žestoko su se borili za skrbništvo nad Macaulayjem. Na kraju je Macaulay uspio blokirati svoje milijunsko bogatstvo od roditelja, no to ga je dovelo do svađe s njih oboje.

Sve to dovelo je do bizarnog prijateljstva s Michaelom Jacksonom, koji mu je u to vrijeme pružio utjehu. U dobi od 17 godina, Macaulay se vjenčao s Rachel Miner, no razveo se s 20. Tada se tješio s brojnim djevojkama, no sve je prestalo kada je upoznao prkerasnu Milu. Tokom njihove veze Mila je gradila karijeru, a Culkin je šetao njene pse i kuhao joj svake večeri. Lijepe godine veze prekinula je još jedna tragedija. Macaulay je izgubio mlađu sestru Dakotu. Nakon izlaska u jedan noćni klub, Dakotu je udario automobil, a djevojka je preminula u bolnici. Nedavno je od predoziranja preminula i njegova bliska prijateljca Elijah Rosello. Svi koji ga znaju, tvrde da je Culkin jako privatna osoba, a svojedobno je to i sam izjavio. “Bio sam osoba koja je imala svu slavu svijeta, no pobjegao sam od nje”. Ovih dana Culkin je viđen u Los Angelesu, gdje je pristutvovao svadbi prijateljice Natalie Portman. Culkin i Portman prijatelji su godina.

cure.ba

Komentari

komentara