Magazin

Borba medija – Ognjen Amidžić intervjuiše Jennifer Lopez za 50.000 eura

Napisao admin

Euforija pred dolazak Jennifer Lopez drma Srbiju, a u borbi medija za njen intervju, za koji izvor blizak organizatorima tvrdi da košta 50.000 eura, pobijedio je voditelj Ognjen Amidžić, čija je matična kuća "Pink" očigledno platila sumu koju traži vlasnica najljepše guze među pjevačicama.


Jennifer Lopez (Foto: Mtv.co.uk)

“Dugo je trajala borba dvije velike srpske televizije oko kupovine intervjua sa Jennifer Lopez i “Pink“ je očigledno postigao dogovor. Cijena razgovora sa njom je ravno 50.000 eura, a biće emitovan u emisiji “Ami G show” i obaviće ga Ognjen Amidžić.
 
Ipak, ne zna se koliko će trajati intervju jer to zavisi od raspoloženja J. Lo, ali će se razgovor definitivno desiti u Bugarskoj, gdje će ona nastupiti prije nego što dođe u Beograd – za “Alo!” je ispričao dobro obaviješteni izvor, a ovu informaciju potvrdili su nam i iz producentske kuće “Sky music“, koja je organizator koncerta Lopezove u “Beogradskoj areni“ 20. novembra.
 
“Televizija “Pink“ dobila je ekskluzivno pravo da uradi intervju sa Jennifer Lopez. Intervju će biti emitovan 19. novembra, dan pred koncert, a za sada držimo u tajnosti mjesto i vrijeme gdje će se sresti J. Lo i Amidžić – izjavljuju iz “Sky musica“, a njihove navode potvrđuje i Ognjen.
 
“Tačno je da ću raditi intervju sa Jennifer Lopez za “Pink“, ali o informaciji da smo intervju navodno platili ne mogu da pričam. Razmišljam da taj razgovor uradim kao Ognjen, ali i kao Oskar, to bi bilo simpatično. Veoma mi je drago jer je ona jedna od pet najvećih svjetskih zvijezda, a i volim njene pjesme – rekao je Ognjen za “Alo!”.

cure.ba

Komentari

komentara