Magazin

Jeste li znali – Ljepotice koje su muškarcima dosadile

Napisao admin

Vjerovatno se pitate kako bi ikome mogle dosaditi ljepotice poput Jennifer Lopez, Sofije Vergara ili Kate Upton. No, sudeći prema mišljenju 50.000 korisnika portala AskMen, koji su pristali učestvovati u godišnjoj anketi, čak i ljepotice mogu biti zamorne.


ljepotice (foto:cure.ba)

Kako bi dobio što vjerodostojnije mišljenje svoji čitatelja, portal AskMen postavio je pitanja o životnom stilu, ali i o poznatim ličnostima o kojima se svakodnevno piše.

Kada je riječ o poznatim damama, muškarci su se pomalo umorili od Kim Kardashian i to njih 62 posto. 18 posto muškaraca izjavilo je da im je dosadila Nicki Minaj, a 9 posto njih tvrdi da su umorni od Jennifer Lopez. Na listi su se našle i Kate Middleton (6%), Sofia Vergara (3%) i Kate Upton (2%). Iako su Sofia, Kate i Jennifer među najseksi ženama svijeta, muškarcima najviše smeta njihovo često medijsko eksponiranje.

Baš kao što su se zasitili poznatih žena, tako su im dosadili i neki poznati muškarci. Najomraženiji je Justin Bieber sa 67 posto glasova. 10 posto muškaraca ne vole Lebrona Jamesa, a jednak postotak njih ne vole ni Kanyea Westa. Muškarci ne vole ni predsjednika SAD-a, pa je tako 8 posto njih izjavilo da im je dosadio.

cure.ba

Komentari

komentara