Magazin

Izbjegava prijatelje – Nicole Kidman ne želi razgovarati o razvodu Holmes-Cruise

Napisao admin

Katie Holmes bila je ta koja je zatražila rastavu od Toma Cruisea, a pred 11 godina, samo dva mjeseca nakon što su obnovili vjenčane zavjete, on je odlučio naprasno prekinuti brak sa tadašnjom suprugom Nicole Kidman.


Nicole Kidman ( Foto: Cure.ba )

Ali, čini se da mu se ona nema potrebu osvećivati, prenose neimenovani izvori za FOX411, tvrdeći da Kidman odbija na bilo koji način komentirati trenutni razvod bivšeg supružnika: “Nicole ne želi ništa reći, želi svoju privatnost, želi da je se izostavi iz ovog, a komunikacija između nje i Toma ionako je svedena na minimum”.

Drugi izvor ispričao je da se Nicole pritajila koliko je to moguće, čak izbjegava i najbliže prijatelje: “Jednostavno ne želi nikome ništa reći o ovoj temi. Postoji mogućnost da će na to biti prisiljena u nekom trenutku, a vjerojatno je da će tad podržati Toma zbog djece”, prenosi Index.

Kidman i Cruise nakon razvoda podijelili su pravo nad svoje dvoje djece, ali ona je tokom godina izjavljivala da je vrlo malo dijelom njihovih života i da to nije stvar njenog izbora

cure.ba

Komentari

komentara